Odrzan kickboxing medunarodni turnir "Makarska open"










U subotu, 2. travnja je u organizaciji KBK 'Mawashi' i Pere Gazilja održan kickboxing međunarodni turnir 'Makarska open'. Riječ je o spektaklu na kojemu su sudjelovala 314 takmičara iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Velike Britanije...

Odlična organizacija i vrhunska međunarodna natjecateljska i sudačka postava privukle su u Makrsku i naš kickboxing klub 'Knez' iz Sinja.



Mala ali odabrana ekipa i ovaj put je uspjela pomrsiti račune raznim europskim prvacima, te smo na kraju dana uspjeli osvojiti sedam medalja i jedan pehar.



Kao najbolji pojedinac u kategoriji mlađih kadeta (-32 kg.) semi contacta i osvojenim peharom za prvo mjesto istakao se Toni Vučković koji je već drugi turnir zaredom najbolji borac u svojoj kategoriji.



Slijedi ga ništa manje zaslužani Luka Jukić (-37kg.) sa osvojenim srebrom u vrlo jakoj semi contact kategoriji.



Brončane medalje su u semi contactu osvojili: Angela Macan (-47kg.), Jozo Stupalo (-47kg.), Silvio Grčić (-52kg.) i Marko Milun (+69kg.).



U light cocntactu treća mjesta su osvojili Silvio Grčić (-52 kg.) i Marko Milun (-69kg.).



Nadomak medaljama, s četvrtim osvojenim mjestima bili su Joško Šabić i Robert Jukić - Bračulj.



Izvrsni rezultati našeg kickboxing kluba "Knez" koji sa svakog natjecanja dolaze sa sve više blještavih odličja su tim veći kada se usporede uvjeti rada u kojima treniraju ostali takmičari sa kojima se susrećemo, te svom opremom i logistikom i gradskom podrškom koju imaju ostali kickboxing klubovi.