TRI VICE-PRVAKA HRVATSKE ZA KBK-KNEZ



Jučer, 23.ožujka u Sportskoj dvorani KK "Split"- ŠC "Gripe" , održalo se godišnje kickboxing prvenstvo Hrvatske u disciplinama: Point Fighting -za starijie kadete, te Full Contact  u kategoriji seniora.
Državno natjecanje koje kroz kategorije i izlučne borbe ima za cilj dobiti nove državne prvake u tekućoj 2013.godini.
Nastupila su 144 najbolja borca iz 42 najjača Hrvatska kickboxing kluba, a iz našeg sinjskog KBK-Knez je nastupilo petoro mladih borilačkih nada u sastavu : Jozo Stupalo, Luka Jukić, te djevojke Anita Mravak, Angela Macan i Anđela Kelava.
U borbama sa aktualnim državnim i europskim prvacima i vice-prvacima u point fightingu, na kraju dana klub je ostvario dosad najbolji uspjeh u povijesti svojih natjecanja.

Od danas KBK-Knez ima tri nova point-fighting državna vice-prvaka, i to: Anita Mravak (srebro) u kategoriji do -50 kilograma, zatim Angela Macan (srebro) u kategoriji do -65 kilograma, te Jozo Stupalo (srebro) u kategoriji do - 63 kg.
Vice prvacima su se odličnim borbama pridružili i Luka Jukić (bronca) u kategoriji -52 kilograma , te Anđela Kelava (5.mjesto) u kategoriji -60 kilograma, dok je u sveukupnom poretku najboljih Hrvatskih klubova, KBK-Knez završio na 6. mjestu.

http://www.ferata.hr/sport/13747-kbk-knez-na-prvenstvu-hrvatske