SAŽETAK PROTEKLE 2013. SPORTSKE SEZONE


Početkom nove 2014. godine sinjski "KBK-Knez" i Tang Soo Do SINJ, napravili su kratki statistički osvrt na proteklu godinu, koja je ponovno bila izuzetno uspješna s nizom velikih rezultata…


Karate klub Tang Soo Do – Sinj, te njegov kickboxing klub “KBK-Knez”, proteklu sportsku sezonu mogu pamtiti po iznimno velikim rezultatima ostvarenim na europskim i državnim borilištima.
U četiri natjecanja gdje su nastupili naši borci osvojena su 43 odličja, od kojih 14 zlatnih, 18 srebrenih i 11 brončanih.
Najveći i najzapaženiji nastup klub je imao u Njemačkoj, na europskom karate prvenstvu, gdje je ostvaren briljantan uspjeh. Na to natjecanju klub je izborio i dobio 4 nova europska karate prvaka i 5 europskih viceprvaka.
Zapažen nastup je ostvaren i u Splitu gdje su na državnom prvenstvu iz kluba iznjedrila tri viceprvaka države.
Osim natjecanja i svih lijepih trenutaka na pobjedničkim postoljima, trebamo se svi vratiti na početke i naporne treninge koji ovi mladići i djevojke odrađuju u skromnim uvjetima, odričući se slobodnog vremena i izlazaka, no to nije prepreka da s ponosom i bez straha stanu u borilište s bilo kojim borcem iz cijeloga svijeta.
Od protekle godine u klubu su započeli odvojeni treninzi za mlađe (djeca i kadeti) i starije (juniori i seniori) grupe, te se na taj način ostvario i dugo očekivani cilj odvajanja mlađih i starijih članova. Sada su treninzi, na zadovoljstvo svih, kvalitetniji i prilagođeniji prema dobnim skupinama.
Na kraju moramo pohvaliti sve naše članove kluba koji uz stručno vodstvo trenera Ljube Kneza pridonose zdravoj i sportskoj atmosferi na treninzima i u svom okruženju, pa i na taj način šalju poruku svojim vršnjacima da je sportski život puno ljepši od ulice ili kompjutora.

http://www.ferata.hr/rezime-uspjesne-2013-godine-za-tsd-sinj/

http://glaszagore.com/2sport/sinj-pregled-protekle-borilacke-sezone/