9 zlata za KBK Knez



U subotu, 31. svibnja na međunarodnom turniru održanom u Benkovcu ( Polača ), nastupio je i KBK Knez te je ostvario iznimne rezultate.

U poretku svih disciplina natjecanja KBK Knez je između 18 klubova bio drugi u ukupnom poretku, odmah iza domaćina, te je i ovom prilikom opet pokazao svoje vještine i kvalitetu boraca.
Cjelodnevno nadigravanje sa protivnicima koji se nisu libili pod svaku cijenu dobiti naše borce, te sakupiti što više medalja, rezultiralo je samo još boljim i ljepšim borbama naših članova. 
Ukupno je osvojeno 17 medalja od čega su 9 zlatnih, 6 srebrenih i dvije brončane medalje, te dva pehara za najbolje borce tunira.
Pehar najboljeg borca osvojila je Veronika Dukić u disciplini point fighta iz katergorije kadeta, dok je u težoj juniorskoj disciplini kick lighta  Stipe Labrović osvojio pehar najboljeg borca.

Osvajači medalja bili su:

- Mislav Mastelić  : 2 zlata i 1 srebro ( point fight, light contact i kick light )
- Marin Cvrlje       : 2 zlata i 1 srebro ( point fight, light contact i kick light)
- Stipe Labrović   : 1 zlato i 1 srebro ( kick light, light contact)
- Željko Labrović  : 1 zlato ( kick light )
- Veronika Dukić : 1 zlato ( point fight )
- Luka Knez        : 1 zlato ( point fight )
- Matej Knez       : 1 zlato ( point fight )
- Sara Baijć        : 1 srebro ( point fight )
- Josip Vrdoljak   : 1 srebro ( point fight )
- Mislav Vučković: 1 bronca ( kick light )
- Dominik Baijć   : 1 bronca ( point fight )

Za istaknuti je činjenicu da su čak šestorica boraca nastupila po prvi put na nekom službenom natjecanju, i obzirom na to što su sve prikazali, trener Ljubo Knez je prezadovoljan, te samim time što u klubu vlada sportski i natjecateljski duh uz neprestano pomlađivanje i dolazak novih članova željnih treniranja.
Natjecanje u Benkovcu je poslužilo kao i dobar poligon za pripremu i nastup naših boraca u Njemačkoj krajem lipnja, gdje će se održati međunarodno godišnje Tang Soo Do karate prvenstvo i polaganje za crne pojaseve četvorice naših članova.