SPORTSKA PRIZNANJA GRADA SINJA



Jučer, 27.veljače, u dvorani franjevačkog samostana održana je tradicionalna dodjela sportskih priznanja za proteklu 2013. sportsku godinu.
Sportsku plaketu "najperspektivnijeg sportaša" iz našeg KBK-Knez kluba ove godine je osvojio Stipe Labrović.

Stipe se protekle godine u svojoj juniorskoj kategoriji istaknuo izvrsnim nastupima i ostvarenim pobjedama. Svojom aktivnošću u klubu nije prošao nezapaženo kod trenera Ljube Knez, koji ga je predložio za jednog od najperspektivnijeg člana kluba.

Za istaknuti je i pohvaliti sve naše ostale nominirane članove kluba, koji su svojim europskim titulama konkurirali za izbor sportaša i sportašicu godine grada Sinja.
U prvom redu je vrijedno spomena istaknuti Petru Jelinčić, aktualnu dvostruku europsku karate prvakinju i Mislava Mastelića, aktualnog dvostrukog europskog karate viceprvaka.
Nažalost niti ove godine naši europski uspjesi nisu bili dostatni, samonaklonjenom izbornom povjerenstvu pompozne manifestacije, konkurirati za naslov sportaša godine između ostalih kandidata lokalne razine. 
Ponosni smo na sve naše članove koji u našem borilačkom i pojedinačnom sportu ostvare uspjeh, koji je utoliko veći kada znamo da je za razliku od ekipnog natjecanja "loptačkih sportova", kod nas sportaš u borilištu prepušten je sam sebi, svom umijeću, znanju, sposobnosti i vještinom koju posjeduje, te nadasve psiho-fizičkoj pripremljenosti i stabilnosti.