BRONCA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU


Jučer, 22. ožujka u Varaždinu, održano je kickboxing prvenstvo Hrvatske. Natjecala su se 235 odabrana hrvatska borca, većinom bivši i aktualni prvaci, te vice prvaci države. 
KBK-Knez iz Sinja je nastupio sa svoja dva borca u najtežoj disciplini natjecanja i to u "kick-lightu", te ostvario zapažene rezultate.



U seniorskoj kategoriji kick-lihgta borio se Marin Cvrlje, koji preko teške polufinalne borbe sa aktualnim prvakom Hrvatske, nije se uspio probiti do finala i tako propustio priliku da ugrabi ovogodišnji naslov prvaka. Zasluženo osvojeno treće mjesto i brončana medalja bili su maksimum ove kategorije.
Juniorska kategorija kick-lighta sa nastupom Stipe Labrovića, donijeli su niz zanimljivih i teških borbi među brojnom konkurencijom. Za istaknuti je odličnu borbu i pobjedu Stipe u izlučnoj fazi natjecanja, kada je protivnika toliko nadjačao i porazio, da je početkom druge runde protivnik morao predati meč. Daljni tijek natjecanja nije bio naklonjen našem borcu jer se u četvrtfinalu morao suočiti sa aktualnim vice prvakom, gdje je presudilo iskustvo. Stipe Labrović je na kraju bio šesti u poretku, iako bez medalje, nastup vrijedan spomena.
Trenerska i sportska škola našeg jedinog licenciranog kickboxing kluba "KBK-Knez" Sinj, pod vodstvom trenera Ljube Kneza i njegovih klupskih trenera i pomoćnika, već dugi niz godina godina pokazuje i dokazuje ozbiljnost rada i kvalitetu naših boraca. Moramo naglasiti kako unatoč sasvim skromnim uvjetima rada i treninga ovog kluba, naši nastupi i ime našeg grada se ponosno čuje diljem Lijepe naše.  

http://www.ferata.hr/bronca-za-kbk-knez-na-prvenstvu-hrvatske/

http://glaszagore.com/1vijesti/sinj-bronca-za-kbk-knez-na-prvenstvu-hrvatske/